2007. október 29., hétfő

Hírarchívum, 2007. X. 12-28.

2007. október 28.
SZTK-s szavazás. Összesen 11-en szavaztak azon közvélemény-kutatásunk keretében, amely azt tudakolta, elérhető legyen-e a blog az SZTK honlapjáról. A voksolók közül 9-en támogatták az ötletet.

2007. október 27.
Tabella a blogon. Miután Valti apukájának sikerült megszereznie a bajnokságunk állását mutató hivatalos eredménytáblázatot a SportSzelet című kiadványtól, immár a tabella is felkerült a blogra. A következő meccs eredményére történő szavazás előtt érdemes rápillantani a Faliujság szekcióból elérhető táblázatra, hogy reálisabban felmérhessük az erőviszonyokat. Így kiderülhet például az is, hogy a most vasárnapi nagykőrösi mérkőzésünk talán nem tekinthető teljesen lefutottnak... (Igaz, a fociban mindig bármi megtörténhet.)

2007. október 23.
Új típusú videóelérés. Miután többen jelezték, hogy Explorer böngészőn nem indulnak el a blogba ágyazott videóink, átalakítottuk az elérést. A jövőben a videófelvételre egy, a szövegben elhelyezett és piros színnel kiemelt bejegyzés utal, amelyre kattintva bejön a Google Video szolgáltatás megfelelő ablaka, ahol a szóban forgó bejátszás magától megtekinthető. Reméljük, ezzel mindenki számára elérhetővé válnak a videójelenetek, amelyekből a Maglód elleni hazai meccsről már fél tucat került fel a blogba.

2007. október 19.
Új szavazás. Csütörtök éjfélkor indult voksolásunk során arra lennénk kíváncsiak, hogy a szurkolók örömmel vennék-e, ha a blog közvetlen linkkel elérhető lenne az SZTK hivatalos honlapjáról. Ismét egy hétig várjuk a véleményeket!

2007. október 18.
Kúlnak minősítve. Egy hét után lezárult első szavazásunk, amelyen ezt tudakoltuk a látogatóktól: hogy tetszik a blog? Nos, a végeredmény meglehetősen egyhangú lett: 19-en (100%) voksoltak arra, hogy szerintük kúl a blog. Köszönjük az elismerést! Közben a másik szavazáson egy döntetlen formálódik a hétvégi, Maglód elleni meccsre...

2007. október 18.
Videólejátszás. Úgy tűnik, a blog Firefox böngészőn hibátlanul működik, ám például a videók lejátszása az Explorer esetében már problémákat okozhat. Akinek módja van rá, s még nem ezt használja, telepítse a gépére a Firefox ingyenes böngészőt (is). Az esetleges kompatibilitási kellemetlenségekért elnézést kérünk. Ha valaki hibát tapasztal, örömmel vennénk, ha jelezné a Vendégkönyvben.

2007. október 17.
A csapat az iWiW-en. Csapatunk SZTK Utánpótlás (U-12) néven megjelent a népszerű kapcsolatépítő portálon, az iWiW-en is. A faliújság megfelelő linkjére kattintva az iWiW bejelentkezett felhasználói közvetlenül az adatlapunkhoz jutnak, s így ismerősnek jelölhetik a csapatot. Erre biztatnánk is minden szülőt, szurkolót és persze csapattagot.

2007. október 13.
Vendégkönyv a blogon. Ma elindult a blog vendégkönyve, amely a faliújság egyik menüpontjaként érhető el. Reméljük a választott ingyenes szolgáltató megfelelően működik majd. Várjuk a bejegyzéseket!

2007. október 13.
Új szavazás. Haász Gábor ötletére egy új közvéleménykutatást indítottunk, amelyen az aktuálisan következő meccs végkimenetére lehet tippelni. Tessék szavazni!

2007. október 13.
Videó a blogon. Ma Százhalombattán játszottunk, s Haász Gábornak egy nagyon szép támadást sikerült végig videóra rögzítenie; a klipp felkerült a blogra, beágyazva a mérkőzésről készült szurkolói beszámolóba.

2007. október 12.
Meccslista a blogon. A faliújság Meccseink linkjére kattintva megtekinthető az SZTK U12-es csapatának idei mérkőzésnaptára, dátummal, helyszínnel, kezdési időponttal, s a már lezajlott mérkőzéseknél az eredménnyel.

2007. október 12.
Edzői beszámolók a blogban. Miután október 10-én elindult a blog, jó páran rákattintottak, s az első visszajelzések egyértelműen pozitívak. Nagy örömömre szolgál, hogy csapatunk edzője, Pandur Tamás is üdvözölte a kezdeményezést, s vállalta, hogy az edzői beszámolókat - helyszín, eredmény, kezdőcsapat, cserék, jók, a meccs értékelése - rendszeresen megküldi majd számunkra. Az első három tétmeccsről szóló edzői összefoglaló már fel is került a megfelelő bejegyzésekhez, a képes blokk után. Nyilván a gyerekek is izgatottan böngészik majd, miként értékelte az adott heti meccsen teljesítményüket a mester. A játékosok neve után zárójelben látható pontértékekkel kapcsolatban Tomi hangsúlyozta: az osztályzások mindenkinek az önmagához képest nyújtott teljesítménye alapján történnek.

2007. október 12.
Elindult a hírrovat. Ez egy speciális felület lesz: egyfajta üzenőfalként szolgálna, amely a jobb oldali menüből menüből könnyen és közvetlenül elérhető, a Hírek, bloginfók linkre kattintva.
A szerk.

Nincsenek megjegyzések: